Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter här hemma

Sitter hemma hos mamma .
Det är en underbar kännsla .
Känner flera tårar rinner ner för min kind .
Känner på mig att wikings ringer snart och sak hämmta mig.
Vill inte dit mår inte bra utav och bo där .
Vill kunna bo hemma hos mamma.
Vill kunna bo hemma.
Vill kunna ha den kännsklan att ha en mamma man kan snacka med när man mår dåligt.
vill kunna bo hemma och umgås med min familj hur mycket ja vill .




Fri vers av KotT3n
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-10-12 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KotT3n