Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsnappat X



Vad är det som först är svart och vitt,
sedan svart och brunt
och till sist svart och svart?

 

 

 

 

 

 

 

 

Svar: en nunna på ett grillspett.

(Detta är ett skämt som John Cleese nämnde på en fråga om vilken humor han själv skrattar åt.)




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 731 gånger
Publicerad 2006-09-17 20:32



Bookmark and Share


  Cris
Aj....! bränd nunna..
vad gör man för att hamna på
spettet? snurra runt i värmen
och ändra färg... (lite trista färger dock..)


Kul uppsnappning..!
2006-09-17

  Sanningsägaren VIP
I LOVE IT!!!!
*vrider mig av skratt*
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet