Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu flyger åter den lilla falken

igår
såg jag åter
den lilla falken
alldeles ensam på
molnfri himmel

mina ögon
såg då långt bortom
in i den
tidlösa tillvaron
där alla murar ständigt
faller

bland ruinerna
fann jag bara
längtan och
stolthet

med ömhet
smeker jag nu
minnena




Fri vers av Aisha VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-18 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bah bah, dorod bar shoma, zibast kalameton, gripande och sårbart, tack
2006-10-31

  Dilsewat
Längtan och stolthet! :fin bild!
2006-10-24

  rebecca d VIP
den lilla stora falken, den lilla falken i det stora minnet....
2006-10-13

  a h de v
mmm gillar mycket. titeln är ett stort plus.
2006-10-03

  Neal
Bra dikt !
2006-09-26

  Mikael Lövkvist
"...den tidlösa tiden där alla murar ständigt faller". Mums! Tack för din gränsöverskridande dikter som lyfter och berör.
Mikael
2006-09-21

  Al Sayab Al Sagher
jag är kär i dina dikter
2006-09-18

    ej medlem längre
Kom att tänka på de tillfällen när allting står klart. Medvetandet som expanderar, lämnar kroppen och uppgår i något större. Transendental klarsyn?
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP