Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ef 5:9


Åkerö - The Aftermath

Nu när jag äntligen har hittat ljuset
Är det ändå precis utom räckhåll
Och jag, som bara består av mörker
Kan inte göra annat i min hopplöshet
Än att sitta och
känna värmen
Från den strimma
Som går precis utom räckhåll
Och förbi mig




Fri vers av Lithia
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-09-18 20:03



Bookmark and Share


  Novell-writer
Efter att jag läst ef 5:9 förstod jag precis vad som menades med dikten. Du är så bra på att beskriva!
2007-03-24

  Fidde J
Bra flyt, kan dock förbättras genom en mer helhet genom texten.
På hela taget en mycket bra och välskriven dikt :)
/Fidde J
2007-01-16

    Cammo
nahh.. vilken fin

a?
2006-09-20

  aftermath
vilken fin text med så tjusig titel!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia