Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturens polaritet


Alla älskar en vinnare, men förloraren får en att må bäst! Därför att i jämförelse med en förlorare framstår man själv (heliga enfald!) som en vinnare.

Men ibland är det bättre att vara en förlorare än någon som ligger i \"ett grått mittskikt\" därför att ens identitet som förlorare har en skarpare kontur och man vet varifrån man slår.




Övriga genrer av Zazzo
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-09-19 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick