Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korn

Du är ett sandat litet korn i olika former







Ett litet korn



så litet och sött








Du är så rar

du skrammlar och far





Med korn du komma

med korn du lämna






Övriga genrer av Spune-mi
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-09-19 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi