Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min moster insjuknade i den tuffaste varianten av ALS, jag har följt henne till livets slut.


Livet är slut




Livet rann ut, sprang iväg


Din väg var 73 år

En väg kantrad av vacker natur, liv och lust



Nu står vi här, jag ser livets ende

Inser att tiden tagit slut




Döden har ingen benådan

Sorgen är fördärvande stor




Fri vers (Fri form) av Spune-mi
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 09:33



Bookmark and Share


  PPQ
ack så sant, väldigt bra skildrat
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi