Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna du




Vi delar känslor som få

den ljuva kärleken oss nå



sann och varm

innerlig och stark




glädjen rusar förbarmat

längtar efter mer





det finns ingen ände, inget slut




Fri vers av Spune-mi
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-28 09:47



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En fin dikt som förmedlar ett fint budskap.

"det finns ingen ände, inget slut"
2009-04-28

  Peter Jr Eriksson
Mycket bra !10+
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi