Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomstid



Denna svunna tid, inbäddad i ljus och hoppfullhet

Världen var annan, salig och rik




Där var alla kamrat, syster eller bror



Inga hinder bara broar som flöda till drömmars rike



Sången vagga mig till söms

Min mors varma smek över kind



Sött jag sova på blommande äng

Trasiga byxor från dagens lek




Långa flätor fladdra i vind

Trötta ben efter dagens spring



Gyllne barndomstid - låt mig ännu en gång

få slumra i denna svunna tid





Fri vers av Spune-mi
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-24 08:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt var enklare då.
Visst romantiserar man i efterhand.
Men den är i ljust minne bevarad, denna gyllene epok.
2008-06-24

  stella
Som en text från en svunnen tid... :)
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi