Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hunden min


varmt blod


svart vit brun







klappar ömt





toppar längs din brygga








fuktig och sträv




varmt blod




Övriga genrer av Spune-mi
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-24 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi