Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PMS


Faan vad jag hatar dig


Din jävel äter upp mig varje gång




Varför har jag hamnat i detta helvete!?




Du smeker med din piska


Skitar ner min själ


River upp allt som är harmoniskt




Vet du

Du stinker förjävligt



Målar allt mörkt


Du lyckas tillochmed få solen gå i moln



Jag hatar dig helt enkelt!





Fri vers (Spoken word/Slam) av Spune-mi
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-19 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi