Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

regn av tårar eller regn ur moln
man blir lika blöt av båda
tur det finns lambi




Övriga genrer av bokstavssnubblaren
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-09-19 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavssnubblaren