Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite crazy kanske


X = ?

vad ska man med såna till

alltså X och varför den bokstaven? , man borde använda tecken som i Batman om såna poff paff schmock kabooooom aooosch




Fri vers av bokstavssnubblaren
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-09-19 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavssnubblaren