Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglar finns

Nu det bevisat att dom finns

Det kliade på min rygg och jag som inte tål fjädrar




Fri vers av bokstavssnubblaren
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-09-19 19:05



Bookmark and Share


  TiVa
Toppen!
2006-09-19

  Daniel_78 VIP
dags att klippa vingarna då kanske ;)
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

bokstavssnubblaren