Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bad

dax för ett varmt bad o tvätta av sig allt jobbigt

både utvändigt o i själen

det e fördelen me ett varmt bad man kan dra proppen ur

skicka bort all skit tänk om allt var borta efteråt




Fri vers av bokstavssnubblaren
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-09-19 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavssnubblaren