Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

host host

man får aldrig vara glad o är man det så regnar det

hostar så lungorna hoppar jämfota i bröstet

kanske är med barn hmm ljungfruferi... eller är det en alien




Fri vers av bokstavssnubblaren
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-09-19 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavssnubblaren