Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en undran


främmande

man säger ofta att jag har främmande

men hur ofta e det sant

jag tar då aldrig hem såna, utan bekanta o vänner o inte såna som jag inte känner

ibland kanske orden stämmer så

men vi får hoppas att de tillfällena är få




Fri vers av bokstavssnubblaren
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-09-19 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavssnubblaren