Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min dotters kommentar


en puss

pappa om du pussas mer

så får jag en lillebror




Övriga genrer av bokstavssnubblaren
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-09-19 18:23



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
Du skriver kort o precist!
Bra!Och en väldigt intelligent dotter du har!
/S.r
2006-09-19

    ej medlem längre
Juste dikt. Har jag att göra med en minimalist?
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

bokstavssnubblaren