Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt våga

.

Ber än en gång
för det jag tror är
vågar inte ta reda på

för vad blir koncekvensen




Fri vers av Mejja
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-09-19 23:22



Bookmark and Share


  rebecca d
det bästa vi kan göra är att läga oss i Hans hand...Han hjälper med konsekvenserna....
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Mejja