Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om rykten....


Rykten!

Rykten sprids oftast för att såra någon/några, jag själv blev sårad nyligen.
Rykten kan vara stora som små, men sårar lika mycket ändå.

Hatar dessa rykten som finns överallt i världen, dem är mest synliga och hörda i mindre städer där dem märks mest, men finns även i större.
Rykten är oftast osanna, men sen finns det dem som är sanna också.

Varför måste vissa folk såra andra?
Jag tror det är för att dem ej mår bra själva, och dem vill ej erkänna det för sig själva, så dem lägger över allt på andra.

Varför finns rykten?
Måste dem finnas?
Kanske skulle världen vara bättre utan dem?




Övriga genrer av Zandra O
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-09-20 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandra O
Zandra O