Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur jag känner just nu...


Hatar mitt liv.

Jag hatar mitt liv just nu...
Varför ska alltid allting gå så fel.
Mitt liv e ej värt nåt längre...
Alla omkring mig blir sårade å eftersom jag har stort medlidande för dem blir jag åxå sårad, men ej bara av det.
Hatar mitt liv av många orsaker.
Allting faller isär å jag vet ej hur mycket mer jag orkar.
Mår så jävla dåligt.

Vad ska jag göra finns ej mycket.
Jag känner mig ensam, minna vänner har förhållanden å jag e utanför.
Varför kan ingen älska mig så som dem blir älskade av sina killar.
Det känns som jag alltid kommer vara ensam.
Undrar om det finns nån som mår som jag eller har mått som jag gör.
Äm så länge håller jag mig utan tabletter men jag tror ej jag orkar mycket längre.
Har haft självmordstankar å försökt utföra dem, men ej lyckats fast det var några år sen.
Har bara haft tankar




Fri vers av Zandra O
Läst 1462 gånger
Publicerad 2006-09-14 20:35



Bookmark and Share


  Daniela
Hej, har läst lite av dina texter och förstår att du har en stor känsla av ensamhet och utanförskap, känner igen väldigt mycket, från när jag var lite yngre, så jag tänkte att om du käner dig hopplös o så får du gärna höra av dig.

Tankar på döden kan ju bli starka under den tid man känner sig dålig, men det är ingen lösning utan det finns faktiskt, möjlighet att må bättre även om det verkar mörkt för stunden.

När jag mådde som sämst så var det ändå min son fick mig att fortsätta kämpa, just för att jag inte ville utsätta honom för ngt så tragiskt som att förlora sin mamma.
Kram Daniela Bianchi
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Zandra O
Zandra O