Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tankar jag hade för ett tag sen...


Hur jag mår!

Jag hatar mitt liv det verkar ej vara något värt,
jag mig många gånger i hendleden skärt.
Kärleken skapade djupa spår, som ej läker mina sår.
Om jag mitt liv skulle ta, vad jag skulle må bra.
Men tänk vad många skulle bli drabbade, om jag mitt liv sabbade.
Om kärleken vore lätt, då skulle jag må bra på alla sätt.

Jag skär mig med en kniv i min hand, med \"gud\" jag snart binder mina band.
Blodet rinner, och jag känner att mit liv sakta försvinner.
Varför ska jag på detta sätt mig skada,kunde lika gärna hängt mig i en lada.
jag känner hur jag lider, för att kärleken svider.
Jag ser det vita ljuset, att jag ej tagit mig till sjukhuset.
Där kanske jag fått bot, men jag är en idiot.

Jag tar farväl, men jag hade mina skäl.
Förlåt till alla jag sårar, nerför mina kinder rinner tårar.
Jag ångrar mig ej med tanke å hur jag mådde, för att kärleken mig förådde.
Ni ska alla i mina tankar finnas, och jag hoppas ni mitt liv ska minnas.

FARVÄL!!!!




Fri vers av Zandra O
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-29 13:27



Bookmark and Share


  Blue-star
Starkt, gripande skrivet!.... Jag hoppas du mår bättre idag?!?.....
2009-06-08

  Freya
Joo, kärleken sviken ofta!
Men du.. LÄMNA inte jorden!!
det finns så mycket att ge..
och jo, jag vet ju egentligen igen om sånt..
eller jo.
sårad har man väl blivit.
men tänk på alla som älskar dig!
Och om det är du som mår dåligt
är det ju inte ditt fel
Så varför skada sig själv??

hoppas att du känner dig bättre nu..!!
Kram.. !!

/Freya

[ ps. du har skrivit nergör istället för nerför på ett ställe... ds. ]
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Zandra O
Zandra O