Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mina känslor för en speciell kille!!!


Känslor!

Jag har fått känslor för en kille jag kanppt känner,
men vi kommer överens som vänner...
Tänk om han bara visste hur jag kände,
om jag bara ett brev sände.
Jag vill bara ha honom nära, men ej besvära.

Han finns jämt i mina tankar, mitt hjärta för honom bankar.
Vart jag än går, han i mina tankar framför mig står.
Jag drömmer om honom varje natt så jag vaknar alldeles matt.
I hans sällskap mår jag bra,
Det är så jag tycker kärleken ska va´.




Fri vers av Zandra O
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-08-29 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandra O
Zandra O