Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad jag önskar om kärleken.


Jag önskar!

Å jag önskar att jag kunde ha dig vid min sida
bara säga att jag älskar dig.
Älskar dig du e livet för mig, en liten fråga?

Varje gång jag ser dej får jag en känsla jag aldrig fått förut
jag trodde min kärlek tog slut, men ingen annan som dig med stil\'
ditt utseende, man kan inte glömma dig.
Ditt vackra leende det e nu vi måste komma ut
har aldrig känt så som nu.
Du jag e det så det ska va du e den fina singelkille jag vill ha.
Dina ögon tindrar klara man önskar mycket i livet vissa gånger klarar man inte ta sista klivet.

Kärleken tar man allt för givet.

Jag hör en röst som säger njut av å se denna kille
han e finast på alla sätt å vis.
Oavsett om ni kallar honom värsta orden
för mig e han ändå finast på jorden.

Jag önskar atrt jag kunde ha dig vid min sida
bara säga att jag älskar dig.
Å jag frågar betyder jag nåt för dig?
En liten fråga finns det någon möjlighet för dig å mig?
Jag vill inte sluta tänker fortsätta, tills jag får stunderna med dig njuta.
Jag kan inte se livet utan dig sluta skulle sluta.
Om jag bara med dig en stund fick sitta
utrycka mina känslor jag haft inom mig.

Jag önskar att jag kunde ha dig vid min sida bara säga att jag älskar dig.
Och jag frågar dig betyder jag nåt för dig?
En liten fråga finns det nån möjlighet för mig å dej.
Jag kan inte sluta tänker fortsätta tills jag får stunderna med dig njuta.
Jag kan inte se livet utan dig sluta, sluta.

JAG ÄLSKAR DIG!!!





Fri vers av Zandra O
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-09-14 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandra O
Zandra O