Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon i mörkret

Sjärnorna lyser i natten
lyser där uppe i det blå
lyser som dina ögon

de lyser så sorgset
så sorgset att man kan dö
precis som dina ögon

kan de inte förstå
ingenting kommer någonsin att hända dem
precis som mig




Fri vers av Imaginist
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-09-20 17:17



Bookmark and Share


  verkligen
de här var jättefin
upprepningen med "precis" gjorde dikten genuin och skapade en sorts röd tråd
vackert slut
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Imaginist