Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0+0=2

jag var aldrig normal
inte du heller
men vi var oss själva
och vi var varandra

vi hade ingenting
inte du
inte jag
bara varandra

vi gick omkring
utan mål
helt ensamma
vi såg
bara varandra

men vi var glada ändå
för vi hade
varandra




Fri vers av Imaginist
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-02 17:37



Bookmark and Share


    Jojjan
Ja herregud. I\'m out of words :)
2008-05-22

  ordterroristen
genomtänkt och vackert, önskar mig lite mer spännig bara :P Annars, riktigt go text som speglar titeln ypperligt bra.
2006-12-18

  BIL
Helt otroligt! Kommer inte kunna släppa den dikten ur huvudet do närmaste dygnen! Jag fattar inte hur du kan? Bästa dikten jag läst.
2006-12-05

  Oskar...
Det absolut bästa med den här texten är titeln. Den säger så otroligt mycket i sin enkelhet.
Själva texten är helt ok.. jag gillar hur du upprepar "varandra"..
Snyggt
2006-11-20

  Paraply
håller med.
första stycket är väldigt bra.
du skriver på ett unikt sätt,
fast ändå inte tillgjort eller med en massa "krusiduller".

rent, sorgligt och vackert.
2006-10-17

    ej medlem längre
gillar första stycket väldigt mycket! Har läst det många gånger nu. Underbart!
2006-10-13

    Matild@
jättefin text
2006-10-11

  Annmargreta
Så otroligt fint skrivet.
2006-10-05

    Mortalis
Tycker det låter skönt att bara ha varandra..så den här dikten får mig att mysa.

Det enda jag måste säga är att "hadde" ska nog ändras till "hade"
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Imaginist