Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa min vän

Hör du musiken
en glad melodi

dansa min vän
dansa med mig
det är jag väl värd?

vi måste gå
här är vi dömda

dansa min vän

ut över världen
flyger vi nu
i jakten på
vår tid

Dansa min kära
dansa med mig









Fri vers av Imaginist
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-04 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar "i jakten på vår tid" en mkt fin o rörande dikt! Bra gjort :) igen!
2007-01-07

    Mortalis
Åh så härlig!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Imaginist