Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus i livets mörker

Ett segel sticker upp,
bryter horisonten

långsamt, långsamt
rör det sig

röster hörs
uppspelta röster

de är fria
de är glada

men långsamt försvinner allt igen

det måste ha varit en dröm
eller finns lycka på riktigt?




Fri vers av Imaginist
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-10-02 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra beskrivet, duktigt!
2006-10-13

    ej medlem längre
Du är väldigt bra på att få känslan och "bilden" in i dina dikter. Gillar den här väldigt mycket också! Du är en bra poet :)
2006-10-13

  solglimt
Verkligen BRA, dina ord berör och frågan finns kvar utan något svar!!
2006-10-05

  verkligen
slutet på denna är helt underbart!
och du har rätt
ibland kan man undra om riktig lycka finns
2006-10-03

    Mortalis
Du är full av överraskningar!
Skön-skön-skön poesi.
2006-10-02

  Teresia Ridell
Det fanns säkert, men lyckan är flyktig som inget annat !
Fina bilder du skapar !
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Imaginist