Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma rum

Dessa rum är tomma
För du finns inte här
Dessa rum är kalla och mörka
För du är inte kvar
Skratten ekar inte längre mellan dessa vägar
Dessa rum är tysta och minnena är glömda
Dessa rum är tomma
Här finns bara jag
Dessa rum är tysta
Men skratten ekar än
I alla mina drömmar
Jag drömmer om nätterna
Där finns du kvar
Men dessa rum är tomma
Här finns ingen kvar
Dessa rum är tomma
Här finns bara jag.




Fri vers av Carin Ö
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-21 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin Ö
Carin Ö