Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där mitt namn är Ingen

Jag trivs bäst I mörkret, dit skuggorna flyr
Där drömmar och tankar gömmer sig för allt som är utanför det
För I mörkret, min vän, ser ingen mig
Ingen vet vem jag är
Bristerna försvinner med ljuset vid skymningen och hela natten är min
För i speglarna flyger mitt hår och jag har aldrig sett bättre ut än då
För under natten, i mörkret, flyger jag fram likt en älva på en blommande äng
I mörkret hindrar ingen mig, för ingen vet vem jag är
För också jag tycks speciell i denna värld utan ljus
I denne värld där mitt namn är Ingen
Här finns ingen som hånar och hatar
Här finns inget hat
Men här finns heller inga stjärnor
Det jag saknar mest med den här världen är att det finns inget ljus om en framtid
Inget hopp, ingen tro
Inget alls
Bara en önskan om att solen ännu en gång ska falla in i mörkret
Och att denna värld ska finnas till så att vi kan få dansa i den en enda gång till
Så att mitt hår kan få flyga och att jag ser bättre utan än aldrig tidigare
Där mitt leende är vitt och brett och hela natten är min
Där mitt namn är Ingen
Jag trivs bäst i mörkret, dit skuggorna flyr om natten.






Fri vers av Carin Ö
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-01-16 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin Ö
Carin Ö