Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni kommer vara de finaste änglarna i eran himmel.


Tänk att jag trodde att jag skulle klara det


Varför måste livet vara så ömtåligt?
Skört, förstört
Varför måste det göra så ont att förlora dem man älskar?
Tårar, sorg, gråt
Finns inget annat
i brustna själar
Saknad, smärta
Någon blir alltid ensam kvar




Fri vers av Lithia
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-09-21 18:27



Bookmark and Share


    Erika H
vackert skrivet om saknad och sorg
erika
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia