Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplicerade känslor

.

Vågade steget
fick svaret på tanken som inte släppt

log med hjärtat
medans själen grät




Fri vers av Mejja
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-09-21 23:45



Bookmark and Share


  rebecca d
så dubbelt kan det vara. Du har en gåva att få fram komplicerade sammanhang koncentrerad och tydligt!! Kankse pga av din ärlighet?
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mejja