Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa i behov av liv

.

Slutar inte ropa till dig
du mitt enda hopp

Led mig Herre!




Fri vers av Mejja
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-09-21 23:48



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Instämmer med Ditte...starkt skrivet
2006-09-22

  rebecca d
Det gör Han...Han ÄR Livet..o allt vad det innefattar: kärleken tex (av båda dessa nämda skäl och flera kan han inte låta bli, kan inte annat!)
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mejja