Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Lag



Ett höstlöv faller

Långsam resa mot marken

Allting har ett slut




Bunden vers (Haiku) av Charmina
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-09-24 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var en väldigt fin och tänkvärd haiku om Livet!!
Mycket vacker!!
2006-10-26

  Lena K Nilsson VIP
Fin!
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Charmina
Charmina