Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag märkte att du tittade

Jag märkte att du tittade
förstod inte att du inte såg

Du tittade på en flicka
som inte fanns
såg ett skal
utan substans

För jag är mer
än detta skal
Jag har ett inre
djupare än en ocean

Men jag föll i dina armar
trodde kärlek var sant
ända tills den dag
då allting sprack

Jag märkte att du tittade
förstod att du inte såg

För dig var jag inte mer
än detta döljande skal
ett vilseledande yttre
en tom fasad

Resten hade ingen betydelse
det for förbi utan notis
för jag var aldrig någet mer
än en trofé

Det smärtade att förstå
och jag erkänner att det rann en tår
men jag vände dig ryggen
för du var inte värd mitt gråt

Jag märkte att du tittade
förstod att jag var mer än du såg




Fri vers av Charmina
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-14 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charmina
Charmina