Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte var rädd

Utan rädsla ingen tvekan
bara mål och vägen dit
Endast en resa man måste fara
över hinder, stock och sten

Låt inte "Om" hålla dig tillbaka
Låt inte "Kanske" sätta stopp
Du kan klara det om du bara kämpar
Rädsla är ingenting för oss




Fri vers av Charmina
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 19:32



Bookmark and Share


    Willma
Det var precis en sådan här text som jag
behövde läsa, just nu.
Så tack för uppmuntran!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Charmina
Charmina