Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hitta någon som blåser ut ensamhetens låga, är vad vi alla vill och längtar efter.


Ensamhetens låga

Min lycka är ytlig.
Dennes obefintliga existens
ger dig ett gott skratt.

För du förstår,
jag är ett skal utan lager,
en ensam och förvirrad själ
precis som du.

Så snälla,
ta min hand och led mig genom livet.
Visa vägen och låt mig liksom sväva bredvid.
För om du, precis som jag
vill hålla någons hand till sista andetaget,

har jag en ledig.




Övriga genrer av epelkawka
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-09-25 17:10



Bookmark and Share


  utstött
Ja, helt underbar!!
Varje del, varje rad, varje tanke bakom
orden är bara perfekt!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka