Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratt lek hopp död


hopp hopp


skratt


Jag ska nå molnen!
titta!


hopp hopp


barnens skratt ekade i kvarteret
och mammorna lagade lugnt
köttbullar i köken


hopp hopp


jag kan hoppa såhär!
jag kan snurra såhär!
titta titta!


skratt
hopp


det blev en tävling
som allt annat alltid blir
hoppa högst
hoppa finast
hoppa häftigast


sådär kan INGEN hoppa ju!
det är omöjligt
kanske bara stålmannen!
men det är bara kanske


Studsmatta 3000 : -


hopp hopp


jag kan!
jag lovar!
titta!


hopp



stekspaden slog i golvet
och bröt tystnaden
som ekade mellan husen




Övriga genrer av epelkawka
Läst 618 gånger
Publicerad 2007-04-03 17:46



Bookmark and Share


  epelkawka
Vi har nät runt vår studsmatta.
Hur mycket är ditt barn/syskon värt?
2007-04-03

  Sanchez VIP
hehehe, vilken fin hoppande dikt! med en sådan härlig twist på slutet att man blir bara stum.

väldigt bra!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka