Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag gjorde ögonskuggor av mitt hjärta för uppriktig kärlek är bara så 1999



Den universella frustrationen över mänsklighetens förfall
och förbannade liknöjdhet med att spela rysk roulette
med djävulen för ett bekräftande ögonkast vid kvart i två


men jag läste i Vecko-Revyn att syfilis is the new black


Att kliva över lik och sälja din egen självrespekt för att få
dela krogbord med den kvasiintellektuella eliten som agerar
reinkarnerad Jesus med replayjeans och bortsnortad självinsikt


och jag läste i Aftonbladet att Mike Tyson är lyxhora


Bigspenders som sprutar champagne över golddiggers
uppmärksamhetsjunkies som verbalrunkar bekräftelse


till er som drömmer om botox

till er som drömmer om droger

till er som drömmer om streetcred

till er som drömmer om livet

till er som drömmer



Och golvet är halt av utspillda våta drömmar om Big Brother



och jag gjorde ögonskuggor av mitt hjärta
för uppriktig kärlek är bara så 1999




Fri vers av Cyanid
Läst 1035 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-11-19 01:49



Bookmark and Share


  Elin F
underbart, förfan :) haha. perfekt avslut \"Och jag gjorde ögonskuggor av mitt hjärta för uppriktig kärlek är bara så 1999\". det är klass på dethär :)
2008-06-23

  octobertragedy
shit man, här ruvade ännu ett efterlängtat bokmärke, för den här tjejen kan ta mej tusan skriva! jag älskar det råa och det sanna. applåder!
2007-12-26

  livet
haha. det här är bra. muy bien!
2007-10-16

  Queen_of_Rain
vasst och perfekt ordval.. men i slutet undrar jag var dikt-jaget egentligen känner..
2006-11-29

  epelkawka
shit, vad bra.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Cyanid
Cyanid