Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valmont

Idag läste jag en krönika om att leva livet som man vill
rymma med cirkusen även om det bara är runt hörnet
byta namn till Danceny
lägga kärleksbrev mellan harpsträngarna i salongen

och jag levde så i ungefär tjugotre minuter




Fri vers av Cyanid
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cyanid
Cyanid