Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återblick

Jag har läst igenom allt jag skrivit genom åren.
Allt är skit men allt är sant.
Allt är redan skrivet av andra men allt är sant.
Allt är klyschor men allt är sant.
Allt är banala känslor men allt är sant.

Jag är skit, men jag finns.
Jag har känslor som andra redan haft men allt är sant.
Jag är en klyscha, men allt är sant.
Jag är banal, men allt är sant.

Jag är ett medelklassbegåvat, bortskämt jävla barn.
som du
och du
och du
och alla andra

men allt är sant.

Man kan aldrig hyckla för mycket.




Fri vers av Cyanid
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cyanid
Cyanid