Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimmiga dar...

min själs trasiga knotor
vrider sig kring molnen
och mina händer darrar
förmår ej längre att skriva -
mitt hjärta föder ingen poesi

och jag längtar tillbaka
till tiden då näsan sved
och livet pulserade i mina ådror

av tiden i ljus
finns bara ruiner kvar

nu är nätterna längre
och mina seniga fingrar
håller krampaktigt i varje cigg

i rädsla för att glöden ska dö




Fri vers av Kubla Khan
Läst 1159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-04 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skitbra! i like!
2007-01-30

  edvin medvind
Ahhh... det är fint. Den första strofen är kanske lit väl högstämd. men det behöver inte vara dåligt iofs. resten är bara underbart.
2007-01-28

  harhjärta
denhär är jävligt bra.

bildspråket & det framstående poestiska som börjar snurra sig runt ens tankar redan i första raden är vackert.

fyra sista raderna är fantastiska. inte för att. venne, men jag tycker dom är skitbra för jag får värsta bilderna uppmålade. jag älskar när det blir så.
ditt språk är grymt.
2006-12-28

  Cyanid
Jösses, jag älskar det här.
2006-09-21

  Kubla Khan
Exi... lika full som alltid..
2006-08-06

  Exi
Tjena Didrik!

Radera skiten! Spara de fyra sista raderna så får du en femma!
2006-08-06

  PetraSally
bra skrivet - bra glöd!!
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan