Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls

Väck mig när livet
börjat, hjärtat vaknar och
hamrar sin väg ut.




Bunden vers (Haiku) av Kubla Khan
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan