Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först tar vi Manhattan, sen tar vi ingenting

Saken med att leva med ångest
Är att man alltid
Går
Minst tio steg framför sig själv
Så dagen när jag slukas
Av tidens svarta hål
Längs ändlösa trottoarer
Och gatlyktor vi sparkade på som barn
Har jag redan
Klättrat ner i gryningens dunkel
Och sakta påbörjat

Mitt nya liv




Prosa av Kubla Khan
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-01 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan