Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En be-bop

Du är en be-bop, baby

En kyss på måfå

Glöden från en cigarett
Som letar sig mot min mun

Du är höga stövlar
Röda märken på ditt skinn

Ett Oh fuck på mina läppar
Hatet mot alla svin

En bön på alla fyra
Som sitter gränsle över mig

Du är
Bluesen från söderns deltan
Mina händer kring din hals

Piskan under sängen
Som ropar ut mitt namn

Du är en vals
Kvart i fem
Hög och full

Längtan efter mörkret
I en värld i ständigt ljus

Du är be-bop a lula
One, two, three, four

Sången
Dom aldrig spelar
På radio eller TV

Utan bara på min grammofon




Fri vers av Kubla Khan
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-13 16:42



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vilken text! Love it! Sånt himla bra flyt med coola liknelser genom hela texten
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan