Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravplundraren

När jag är ute och går om natten
Så glömmer jag
Allt för ofta
Att titta upp mot stjärnorna

Fast det är närmar till dem
Än till marken




Fri vers av Kubla Khan
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-25 02:20



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert! Så känner jag ofta :)
2018-01-13

  Katinka VIP
Fin!
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan