Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avklädd Adonis

Livet är krig
Om förlorad tid
Varje tanke en liten strid

Månen spöklik
Natten en kniv
Himlen en canvas av drömmars lik

Inget spelar längre någon roll
Inte ens att din klänning ligger på mitt golv

Hud mot trä
Huvud mot bål
Sådant som brinner utan nåd

Minnen så
Nakna och sköra
Sånt tar en livstid att förstöra


Inget spelar längre någon roll
Inte ens att din klänning ligger på mitt golv




Fri vers av Kubla Khan
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-08 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan