Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för att du genomskådar mig


jag kommer ihåg den kvällen och vad jag sa
jag sa att den här gången var det bra
inte som förra gången, då jag försvann
jag förklarade att jag hade tyckt att vi blev för beroende av varann
jag tyckte att du kom för nära mig
för jag vet ju att man måste akta sig
jag sa: ikväll är du min vän,
men vem vet när jag blir sviken igen?
jag är alltid så full av skit
när jag är så full av sprit
ibland säger jag saker som jag vet att du inte förstår,
bara för att kunna dölja hur jag mår




Fri vers av cogitoergosum
Läst 967 gånger
Publicerad 2006-09-24 12:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna
2015-04-28

    Jukebox
Åhh, denna får mig att tänka så mycket på min vän. Tack! den är underbar!
2006-12-13

    ej medlem längre
Vackert, gripande krafter har den!
2006-10-07

  Cyanid
Hög igenkänningsfaktor på alla dina dikter. Du beskriver det så mycket bättre än jag. Tack.
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum