Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär eller bara vulgär

Du i all din prakt
Ambitiös och intellektuell
Jag kan bara inge förakt
Men sätt på mig, är du snäll

Du är en hälsosam nykterist
Med politisk karriär
Jag är en nykter alkoholist
Utan uppfattning om vem jag är

Du spelar i en annan liga
Jag kravlar i lerig terräng
Jag ska tacka och niga
Om du besudlar min säng

Om jag är tabula rasa
Din egen målarduk
(Kanske en urtvättad trasa)
Vill du fylla mig med kuk?






Bunden vers (Rim) av cogitoergosum
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-08 20:44



Bookmark and Share


    Lars J
Snyggt rimmat med både allvar och humor/satir och en gnutta av självdistans, bra gjort!
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum