Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stubin är kort och sen glöms du bort

Plötsligt är du borta
och jag gjorde något fel
Det är något som fattas
men du kan knulla mig hel

Jag kan möta alla krav
Inga är för stora
Jag kan vara din mamma
Jag kan vara din hora

Men du gör något fel
och allt vänder
Plötsligt är jag borta
Du ser när det händer




Bunden vers (Rim) av cogitoergosum
Läst 279 gånger
Publicerad 2015-06-26 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum